Translate

dijous, 8 de novembre del 2012

MENÚ CAPS DE SETMANA (NOVEMBRE)

.... aquí teniu un exemple de Menú dels Caps de Setmana (subjecte a canvis, ja que ens basem en productes de mercat i temporada).
Primers Plats

Amanida de tres bulls i fuet de Embotits Casolans de Planoles a l’estil dels entremesos.

Amanida de formatge de cabra, amb panses, pipes i vinagreta de mostassa i mel.

Tàrtar de tonyina i hortalisses amb vinagreta de soja.

Olla d'escudella del Bellver amb galets i pilota.

Pastís de verdures (pomes de Girona i porros del Vallès) gratinat al forn amb sèsam.

Amanida verda de muntanya amb espàrrecs.

Coca d’escalibats (tipus recapte) sobre llit d’enciam.


Segons Plats

Botifarra de pagès de Planoles a la brasa amb mongetes de Santa Pau.

Pollastre jove de la plana de Vic estofat amb xocolata al brandy.

Civet de senglar del Montseny guisat a l’estil dels caçadors.

Peus de porc torradets sobre llit de crema de patata i alls.

Cua de bou al vi de l’Empordà.

Vedella melosa D.O. Girona al estil del Bellver.

Confit d’Ànec de la Granja de Can Manent.

Botifarra negra al estil dels Traginers.


Les postres fetes al nostre obrador cada matí, ben d’hora, ben d’hora...

Pastís de formatge amb melmelada de fruits del bosc.

Iogurt estil Grec amb muesly i mel.

Mató del Pirineu amb mel de tarongina.

Pastís de l’àvia amb xocolata.

Flam de mató de Bellver.

Fruita de temporada.


Vi negre jove Roca i Mora amb D.O. Tarragona.
(una ampolla per quatre persones)
30€ (IVA inclòs) per persona, amb regal de la Visita-Guiada a la Casa-Museu l'Agustí (16:30)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada